Casa Stockholm

Casa de tip A – Stockholm este o locuință individuală, activă, total independentă și asistată IT, cu o suprafață construită de 230 de metri pătrați și amplasată pe un teren de 625 de metri pătrați.

Locuința dispune de  5 camere, 3 băi și 1 bucătărie, este împărțită pe 2 nivele și structurată astfel:

  • Parter: bucătărie (19,36mp), living și dining (43,69mp), birou (15,92mp), baie (8,51mp)
  • Etaj: dormitor 1 (19,41mp), baie 1 (5,74mp), dormitor 2 (14,21mp), baie 2 (6mp) , dormitor 3 (14,61mp), terasă (13,26mp)

Casa Stockholm se distinge prin îmbinarea cu succes a eficienței energetice cu o arhitectură extrem de prietenoasă, o priveliște incredibilă și materiale de construcție atent selecționate de către inginerii suedezi, cei care au supravegheat proiectarea și construcția acestor locuințe.

Această casă se predă complet finisată, cu bucătăria și băile mobilate și utilate, lucrările de amenajare urmând să înceapă imediat ce veți alege, împreună cu arhitecții noștri, finisajele pe care le doriți.

Vă punem la dispoziție o gamă diversificată de finisaje, extrem de atent selecționate (marmură, calcar, granit, ceramica, parchet), astfel încât locuința pe care ați visat-o să poată deveni realitate.

Locuitorii unei astfel de case beneficiază de toate facilitățile complexului, având acces permanent la piscină, zona de barbeque, terenul de sport, saună exterioară, jacuzzi exterior și ieșire la Lacului Snagov.

Complexul Satul Scandinav este securizat, monitorizat video, beneficiază de grădinar, personal pentru  întreținerea  piscinei si a zonelor comune, servicii de pază.

Prețul Casei Stockholm este de 320.000 euro

Vrei să vizitezi Satul Scandinav?

Case îmbrățișate de natură

Locuințele impresionează nu doar prin eficiența energetică și arhitecturală, ci și prin integrarea armonioasă cu natura. Proiectul îți propune trei tipuri de case, toate spațioase și luminoase, construite pe loturi de teren cu suprafețe generoase.

Celelalte case

Casa Copenhagen

Casa Oslo