copil Snagov

Satul Scandinav, proiectul rezidențial premium, îmbrățișat de natură!

Satul Scandinav este cel mai nou proiect rezidenţial premium din România, compus în totalitate din case active, caracterizate prin consum redus de energie. Locuinţele impresionează atât prin eficienţa energetică şi arhitecturală, cât şi prin integrarea armonioasă cu natura. Proiectul propune trei tipuri de case, spaţioase şi luminoase, construite pe loturi de teren cu suprafeţe generoase.

Satul Scandinav are în acest moment 14 locuinţe finalizate iar în anul 2018 va începe cea de a doua etapa a proiectului, dezvoltarea a încă 50 de case active pe un teren cu o suprafață de 70.000 mp.

Experiența scandinavă în materie de eficiență energetică este un reper pentru întreaga Europa și o dată cu dezvoltarea acestui proiect reconfigurează piața imobiliară de lux din România.

Casele viitorului sunt definite de independență energetică și de eficiența sistemelor prin care sunt asigurate toate utilitățile unei astfel de locuințe. Satul Scandinav este primul proiect imobiliar din România total independent, caracterizat printr-o eficiență energetică maximă și prin costuri inexistente de întreținere.

Beneficiind de cele mai noi tehnologii pentru reglarea inteligentă a temperaturii, a umidității, pentru asigurarea ventilației și aportului de aer proaspăt, pentru schimbarea sistematică a aerului din locuință, casele înconjurate de Pădurea Snagov, reprezintă un reper important pe piața imobiliară de lux din România.

Tehnologiile inovatoare sunt îmbinate, de către inginerii suedezi, cu o serie întreagă de detalii de construcție care completează și închid un sistem de eficiență energetică cu costuri 0, dar și cu facilități ce te fac, odată ce ai ajuns acasă, să te simți ca în vacanță.

Încă din faza de proiectare, toate aceste locuințe au fost structurate pentru a reprezenta un etalon al confortului și luxului, dezvoltatorul acestui complex a pus accent pe fiecare detaliu al procesului de construcție, implicând echipe de specialiști suedezi, pentru ca toate etapele de dezvoltare să fie finalizate la cele mai înalte standarde de calitate.

Plecând de la pompele geo-termale, continuând cu sistemele de hidroizolație și termoizolație a fundației, cu structura de beton și cărămida cu eficiență și durabilitate maximă, cu fațadele ventilate – cel mai eficient sistem de termoizolație folosit în România – având acoperiș din țiglă ceramică Creaton, garant 50 de ani, și sistem de tâmplărie Alumil și sticlă Saint Gobean, structura fiecărei case este definită de tehnologie performantă, de detalii ce amplifică confortul, de materiale atent selecționate pentru a asigura durabilitatea și eficiența energetică a fiecărei locuințe.

Toate locuințele din Satul Scandinav au acces la zona comună a complexului formată din piscină încălzită, jacuzzi exterior, saună scandinavă, zonă de barbeque, teren de sport multifuncțional, precum și ieșire la Lacul Snagov. De asemenea complexul beneficiază de personal calificat pentru întreținerea grădinilor, a piscinei și zonelor comunea, pentru curățenie și pază.

Locația a fost aleasă datorită nivelul extrem de scăzut al poluării, precum și datorită pădurii Snagov care completează cu succes un proiect ce dorește să satisfacă orice persoană care dorește ca, de fiecare dată când ajunge acasă să se simtă ca într-un resort.

Fiecare client, împreună cu arhitecții noștri, își poate personaliza casa așa cum își dorește, având la dispozitie o gamă  diversificată de finisaje, extrem de atent selecționate.

Cuvântul dezvoltatorului

Pe această cale doresc să vă spun câteva lucruri despre proiectul Satul Scandinav și modul în care compania noastră a ales să îl dezvolte.

În anul 2016, în urma mai multor studii de piață, am decis, la nivelul managementului companiei, să ne extindem activitatea și să investim în noi piețe din Europa.

Am ales să investim în România pentru că am fost fascinați de această țară, antagonică din toate punctele de vedere cu Suedia, țara noastră de origine.

Am decis să dezvoltăm acest proiect în Snagov pentru că aici am găsit ceea ce căutam. O zonă cu poluare extrem de redusă, inconjurată de pădure, aproape de lac, liniștită și dezvoltată, care ne-a garantat faptul că putem implementa cu succes un nou concept de locuințe destinate celor care, deși activi și agitați, doresc ca, de fiecare dată când ajung acasă, să se simtă ca într-o vacanță.

Complexul Satul Scandinav este bazat în totalitate pe tehnologiile care se implementează cu succes, de 30 de ani, în Suedia. Toate casele sunt active, independente energetic, construite și finisate cu materiale de construcții atent selecționate și dotate cu sisteme performante care să asigure un confort maxim fără costuri de întreținere.

Facilitățile oferite în cadrul complexului, piscina, terenul de sport multifuncțional, zona de barbeque și de petrecere a timpului liber, sauna scandinava, jacuzii exterior, oferă posibilitatea celor de aici să trăiască într-o comunitate extrem de exclusivistă și să dezvolte un alt mod de viață.

Construim acest tip de case folosind cele mai moderne tehnologii utilizate în Europa, pentru a crea în prezent casele pe care le vom vedea mai des construite în viitor.

Suntem extrem de mândri că am putut aduce în România un nou concept de viață, bazat pe tehnologii și proiecte scandinave, îmbinat cu natura și dezvoltat pentru oameni care doresc ca modul în care familia lor trăiește să fie definit de detalii.

Cu deosebită considerație,

Michael Larsson
Group CEO LINOTOL Suedia
Dezvoltator Satul Scandinav

signature michael