Casa Oslo

Casa de tip C – Oslo are o suprafață construită de 237 de metri pătrați și este amplasată pe un teren cu suprafata de 625 de metri pătrați.

Având cele mai performante sisteme de climatizare, ventilație, aerisire și recuperare de căldură, această locuință este casa ideală pentru o familie care dorește să trăiască altfel și să se simtă ca într-o vacanță, de fiecare dată când ajunge acasă.

Fiind o casă activă și inteligentă, toate opțiunile casei sunt comandate prin dispozitivele mobile, proprietarul putând în permanență să controleze toți indicatorii de consum și eficiență energetică ai casei.

Locuința dispune de 5 camere, 3 băi și bucătărie, este împărțită pe 2 nivele și structurată astfel:

  • Parter: bucătărie (16,5mp), hol (13,68mp), living și dining (45,9mp), birou (13,71mp), terasă (12,9mp), baie (6,24mp).
  • Etaj: dormitor1 (21,52mp), baie 1 (6,36mp), dormitor 2 (15,64mp), dormitor 3 (13,1mp), baie 2 (4,68mp), terase (15,36mp).

Casa se predă finisată, cu bucătăria și băile utilate și mobilate.

Gama de finisaje este una exclusivistă, astfel propunem diferite tipuri de marmură, calcar, granit, ceramică și parchet, arhitecții noștri fiind în permanență la dispoziția dumneavoastră pentru a vă transforma locuința într-un cămin cald și primitor.

Având acces la toate facilitățile complexului – piscină, saună exterioară, jacuzzi, zonă de barbeque, teren de sport, loc de joacă pentru copii, Lacul Snagov, te vei simti, de fiecare dată când ajungi acasă, ca într-un resort de 5*.

Complexul Satul Scandinav, dezvoltat de Scandinavian Development, oferă un maxim de confort, punând la dispoziția locuitorilor servicii de pază, gradinar și personal pentru întreținerea și curățarea piscinei și a zonelor comune.

Prețul Casei Oslo este de 350.000 euro

Vrei să vizitezi Satul Scandinav?

Case îmbrățișate de natură

Locuințele impresionează nu doar prin eficiența energetică și arhitecturală, ci și prin integrarea armonioasă cu natura. Proiectul îți propune trei tipuri de case, toate spațioase și luminoase, construite pe loturi de teren cu suprafețe generoase.

Celelalte case

Casa Stockholm

Casa Copenhagen