Casa Copenhagen

Casa de tip B – Copenhagen este o locuință extrem de generoasă , cu o suprafață construită de 366 de metri pătrați si amplasată pe un teren de 1607 metri pătrați.

Fiind cea mai mare casa construită de Scandinavian Development, în această fază a proiectului, este poziționată lângă zona de relaxare a complexului și beneficiază de o priveliște incredibilă.

Casa Copenhagen este o casă inteligentă și total eficientă energetic, echipată cu cele mai performante sisteme din Europa: sistemul de fațadă ventilată, sistemul de climatizare geotermal, sistemele pentru recuperare de căldură, ventilație și aerisire.

Locuinta dispune de 8 camere, 5 băi și bucătarie, este împărțită pe 3 nivele și structurată astfel:

  • Parter: bucătărie (18,31mp), dining (15,26mp), living (64,62mp), birou (14mp), baie (18,1mp)
  • Etaj: dormitor 1 (17,5mp), dressing 1 (2,4mp), baie 1 (3,6mp), dormitor 2 (18,52mp), dressing 2 (1,6mp), baie 2 (3,71mp), dormitor 3 (14,31mp), dressing 3 (2,65mp), baie 3 (3,37mp), dormitor 4 (14,22mp), dressing 4 (2,7mp), baie 4 (4mp), hol (13,52mp), terase (55,42mp).
  • Mansardă:  open space (40mp).

Casele dezvoltate de Scandinavian Development se predau finisate complet, cu bucătăriile și băile mobilitate și utilitate, folosind produse de cea mai bună calitate (marmură, granit, ceramic, calcar, parchet), în ideea de a transforma locuința dumneavoastră într-un cămin extrem de primitor și armonios.

Comunitatea Satul Scandinav dispune de nenumărate facilități, posibilitatea de a desfășura diferite activități în interiorul complexului, intimitate și siguranță.

Locuitorii complexului vor avea acces permanent la piscină, zona de barbeque, terenul de sport, sauna exterioară, jacuzzi exterior și Lacului Snagov.

Satul Scandinav este securizat, monitorizat video, beneficiază de grădinar, personal pentru  întreținerea  piscinei si a zonelor comune, servicii de pază.

Prețul Casei Copenhagen este de 650.000 euro

Vrei să vizitezi Satul Scandinav?

Case îmbrățișate de natură

Locuințele impresionează nu doar prin eficiența energetică și arhitecturală, ci și prin integrarea armonioasă cu natura. Proiectul îți propune trei tipuri de case, toate spațioase și luminoase, construite pe loturi de teren cu suprafețe generoase.

Celelalte case

Casa Stockholm

Casa Oslo